Életmódot váltanál, még az idén? Szeretnél egy igazán értékes karácsonyi ajándékot magadnak?

Segítek, hogy év vége előtt változtatni tudj a szokásaidon és mosolyogva zárd a 2021-et!

 

Szeretnél egészséges és vegán ételekkel gondoskodni magadról és a családodról, de azon kapod magad, hogy reggeltől estig a konyhában vagy, folyamatosan főzöl és mosogatsz felváltva és SEMMI MÁSra nem marad időd. Kétgyermekes anyukaként első kézből tudom milyen az, amikor bedarál a háztartás és milyen esténként holtfáradtan elaludni a gyerekekkel, ahelyett, hogy a párommal töltenénk egy kis minőségi időt. Szeretnél odafigyelni a táplálkozásodra, de elképesztő összegeket költesz el ételre, úgy gondolod, hogy nem engedheted meg magadnak az egészséges étkezést, ez csak a gazdagok kiváltsága és elszomordsz. Ezen felül attól is tartasz, hogy ízetlen salátákat kell enned nap nap után és odaveszik az étkezés öröme, így végképp elmegy a kedved az egésztől, hagyod a csudába, de azért lelkiismeret furdalásod van, hogy megint nem sikerült…

 

Képzeld el, hogy év végéig mindez megváltozik. Átfogó képed van arról, hogy mit és miért eszel, mitől is lesz egészségesebb az étrended. Magabiztosan és rutinosan tervezed meg a heti menüiteket, töredék időt töltesz bevásárlással, a főzésre pedig maximum napi 1,5 órát szánsz, és bőséggel elkészülsz mindennel: napi 5 egészséges vegán étkezéssel ajándékozod meg a magad és a családod egészségét. A barátnőid mind kíváncsiak arra, hogyan csinálod, te pedig boldog mosollyal osztod meg velük a titkaidat. Végre több időd marad magadra, a párodra és a családodra, ráadásul a családi kassza sem megy mínuszba hó végére.

 

Ugye milyen jó lenne? Mutatom, hogyan tudod elérni:

Összeállítottam Neked a Vegán Tündérkonyha karácsonyi csomagot, amibe belepakoltam mindent, amire csak szükséged lehet, hogy megreformáld az táplálkozásodat és az életedet, mindezt könnyedén és mosolyogva. A legcsodásabb karácsonyi ajándék magadnak vagy gasztrokalandor szeretteidnek.

 

Mi van a csomagban?

 • Elsőként a Vegán Tündérkonyha Szakács- és életkönyv keményfedeles, spirálkötéses példánya (fizikai könyv, A5 méretben, minőségi, fényes papírra nyomva, hogy bírja a konyhai kihívásokat és az esetleg rápottyanó könnyeidet)

  A Vegán Tündérkonyha az én első könyvem, melyben több mint 150, gazdagon illusztrált oldalon keresztül fogom a kezedet az új életedhez vezető úton. Mesélek  Neked a veganizmusról, elmondom, hogy én miért választottam ezt az életmódot. Majd bevezetlek a Teljes Értékű Növényi Étrend alapjaiba, hogy átfogó képet kapj, hogyan is lesz a növényi étrend egészséges. Egy teljes fejezetet szánok a bőségre és a jóllétre, megosztom veled 17 szokásomat, hogy Te is élvezd a bőség állapotát. Ezután egy coaching mese következik, amiben mesélek Neked az életemről, az álmokról és a hozzájuk vezető útról, hogy Te is kedvet kapj valóra váltani a Tieidet!

  Ezután, a könyv második felében tényleg rátérünk a konyhára: először a kamrámba nézünk be segítségképp, hogy mi az, ami nálam mindig van itthon, majd a konyhafelszereléseket vesszük sorra, ami szükséges a receptekhez. Szerencsére egy nagyon egyszerűen felszerelt konyha is tökéletesen megfelelő lesz.

  És végül megérkezünk a receptekhez, négy fejezeten keresztül több, mint 42 vegán, glutén-, cukor- és          olajmentes recepttel látlak el, melyeket kezdőként is könnyedén, rövid idő alatt el fogsz tudni készíteni a segítségemmel, laktatóak és finomak. Teszteltem őket a gyerekeimen, a páromon, a barátaimon, a workshopjaimon, hogy biztosan a legjobbat kapd tőlem. Mindegyik recepthez tartozik egy rövid sztori is, hogy ráhangolódj az adott ételre.
  A visszajelzések alapján nem lehet letenni a Vegán Tündérkonyhát, sírsz, nevetsz, úgy érzed magad, mintha itt ülnél a konyhámban mellettem és beszélgetnénk. Több, mint egy szakácskönyv, tele van élettel és szeretettel.

      

 • Egy gravírozott, Vegán Tündérkonyha Közösség feliratos fa spatula a tündéri főzőcskeélményért, és hogy emlékeztessen rá, hogy elővedd a könyvet. (Tudom milyen az, amikor van egy halom szakácskönyv a polcomon és egyszerűen nem jut eszembe levenni onnan, de megy a szenvedés, hogy mit főzzek? Na ez a spatula egy kis emlékeztető lesz a kezed ügyében, mindamellett erősíti benned a közösséghez tartozás érzését, ami nagyon fontos a mentális egészségünk érdekében.)

     

 

 • Egy méretes Vegán Tündérkonyha Közösség feliratos vászon bevásárlótáska, ami hű társad lesz a piacolásoknál, bevásárlásoknál, teletömheted minden jóval. A környezettudatosság jegyében mindig lesz nálad vászontáska.

     


Extra ajándékok letölthető termékek 2300Ft értékben:

 • „Mosolygós és könnyed ősz” kisokos. Segíteni fog a tervezésben és a nyomtatható anyagok használatában, nem csak ősszel, hanem egész évben :)

 • Egy teljes heti menüterv a Tündérkonyhás receptekből, mert ismerem milyen az, amikor megveszel egy szakácskönyvet és sosem főzöl belőle, mert nem tervezel vele. Fogom a kezed, nyugi.

 • Nyomtatható heti menütervező, amit minden héten kitölthetsz is kitehetsz a hűtődre. Ez segíteni fog tartani a fókuszt és időt nyersz vele a főzési előkészületeknél, mert mindig pontosan fogod tudni, hogy mit csinálsz.

 • Nyomtatható bevásárlólista sablon, hogy meghozzam a kedved a listaíráshoz. Ezzel a listával felszerelkezve igazi mesteri bevásárlóvá válhatsz, megint csak időt és pénzt nyerve az új szokással.

 • Egész éves "Szezonja van" lista, hogy mindig pontosan tudd, hogy milyen alapanyagokra érdemes alapozni a heti menüt (ezt ti kértétek)

(az ajándék letölthető anyagokat a kiszállításról értesítő e-mailben kapod meg decemberben)

 

 

Nem olvasok tovább, MEGVESZEM a Vegán Tündérkonyha karácsonyi csomagot MOST, ide kattintva!

 

Lássuk az ajánlat részleteit:

 • Vegán Tündérkonyha Szakács és életkönyv (keményfedeles, spirálkötéses, fizikai könyv formában)

 • Vegán Tündérkonyha Közösséges fa spatula
 • Vegán Tündérkonyha Közösséges vászon bevásárlótáska

„Extra letölthető ajándékok 2300Ft értékben, ha 2021.11.30-ig megvásárolod a Vegán Tündérkonyha karácsonyi csomagot:

 • „Mosolygós és könnyed ősz” kisokos

 • Egy teljes heti menüterv a Tündérkonyhás receptekből

 • Nyomtatható heti menütervező 
 • Nyomtatható bevásárlólista sablon 
 • Egész éves "Szezonja van" lista

 

Hogyan kapod meg a termékeket? 

Minden csomag megrendelésre készül, 2021. november 30-ig tudod megvásárolni a csomagot, amit december 13-23. között szállít házhoz a GLS futárszolgálat, vagy választhatod a váci személyes átvételt a Libra Delikátban. A kiszállítás pontos idejéről egy e-mailben foglak tájékoztatni, miután becsomagoltam az összes könyvet Nektek :) A csomagolás műanyagmentes.

 

Ezt mondják azok, akik már megvették e-book formában:

 

 

 

 

 

Extra -10% kedvezmény azoknak, akik korábban már megvásárolták a Vegán Tündérkonyhát e-book formában! 


Tudom, hogy sokan szeretnétek az e-book után a fizikai könyvet is a polcotokon tudni, amit nagyon megértek. Oké, hogy az én könyvem és elfogult vagyok, de ég és föld a fizikai és a digitális változat élménye, folyton lapozgatom és GYÖNYÖRŰŰŰŰ, szívmelengetős, töltődős!

A könyvkiadás elképesztően költséges, inkább szerelem ez most a részemről, mint üzleti lépés, de szeretnélek benneteket, akik már megvásárolták az e-book-ot, megajándékozni egy 10%-os kuponnal.

Hogy mi a kuponkód? Na ez kalandos lesz! Lapozz az e-bookban a "Természet ajándékai" fejezethez. Itt a szövegben említek egy sorozatot. Megvan? Szupi! A kuponkód ennek a sorozatnak a címe, kisbetűvel, egybeírva! 

 

 

 

És ismered a mondást:

„A legjobb idő az életmódváltásra tegnap volt, a második legjobb nap ma van”. Vágj bele most, csatlakozz a Vegán Tündérkonyha közösséghez!

MEGVESZEM a Vegán Tündérkonyha karácsonyi csomagot MOST, ide kattintva!

(Siess, ez az ajánlat 2021.11.30-ig él!)