Életmódot váltanál, még az idén?

Segítek, hogy év vége előtt változtatni tudj a szokásaidon!

 

Szeretnél egészséges és vegán ételekkel gondoskodni magadról és a családodról, de azon kapod magad, hogy reggeltől estig a konyhában vagy, folyamatosan főzöl és mosogatsz felváltva és SEMMI MÁSra nem marad időd. Kétgyermekes anyukaként első kézből tudom milyen az, amikor bedarál a háztartás és milyen esténként holtfáradtan elaludni a gyerekekkel, ahelyett, hogy a párommal töltenénk egy kis minőségi időt. Szeretnél odafigyelni a táplálkozásodra, de elképesztő összegeket költesz el ételre, úgy gondolod, hogy nem engedheted meg magadnak az egészséges étkezést, ez csak a gazdagok kiváltsága és elszomordsz. Ezen felül attól is tartasz, hogy ízetlen salátákat kell enned nap nap után és odaveszik az étkezés öröme, így végképp elmegy a kedved az egésztől, hagyod a csudába, de azért lelkiismeret furdalásod van, hogy megint nem sikerült…

 

Képzeld el, hogy év végéig mindez megváltozik. Átfogó képed van arról, hogy mit és miért eszel, mitől is lesz egészségesebb az étrended. Magabiztosan és rutinosan tervezed meg a heti menüiteket, töredék időt töltesz bevásárlással, a főzésre pedig maximum napi 1,5 órát szánsz, és bőséggel elkészülsz mindennel: napi 5 egészséges vegán étkezéssel ajándékozod meg a magad és a családod egészségét. A barátnőid mind kíváncsiak arra, hogyan csinálod, te pedig boldog mosollyal osztod meg velük a titkaidat. Végre több időd marad magadra, a párodra és a családodra, ráadásul a családi kassza sem megy mínuszba hó végére.

 

Ugye milyen jó lenne? Mutatom, hogyan tudod elérni:

Összeállítottam Neked A „Mosolygós és könnyed ősz” csomagot, amibe belepakoltam mindent, amire csak szükséged lehet, hogy megreformáld az táplálkozásodat és az életedet, mindezt könnyedén és mosolyogva.

 

Mi van a csomagban?

 • Elsőként a Vegán Tündérkonyha Szakács- és életkönyv e-book fomában, melynek olvasásához NINCS szükséged e-book olvasóra, csak a telefonodra vagy a laptopodra.
  A Vegán Tündérkonyha az én első könyvem, melyben több mint 150, gazdagon illusztrált oldalon keresztül fogom a kezedet az új életedhez vezető úton. Mesélek  Neked a veganizmusról, elmondom, hogy én miért választottam ezt az életmódot. Majd bevezetlek a Teljes Értékű Növényi Étrend alapjaiba, hogy átfogó képet kapj, hogyan is lesz a növényi étrend egészséges. Egy teljes fejezetet szánok a bőségre és a jóllétre, megosztom veled 17 szokásomat, hogy Te is élvezd a bőség állapotát. Ezután egy coaching mese következik, amiben mesélek Neked az életemről, az álmokról és a hozzájuk vezető útról, hogy Te is kedvet kapj valóra váltani a Tieidet!

  Ezután, a könyv második felében tényleg rátérünk a konyhára: először a kamrámba nézünk be segítségképp, hogy mi az, ami nálam mindig van itthon, majd a konyhafelszereléseket vesszük sorra, ami szükséges a receptekhez. Szerencsére egy nagyon egyszerűen felszerelt konyha is tökéletesen megfelelő lesz.

  És végül megérkezünk a receptekhez, négy fejezeten keresztül több, mint 42 vegán, glutén-, cukor- és          olajmentes recepttel látlak el, melyeket kezdőként is könnyedén, rövid idő alatt el fogsz tudni készíteni a segítségemmel, laktatóak és finomak. Teszteltem őket a gyerekeimen, a páromon, a barátaimon, a workshopjaimon, hogy biztosan a legjobbat kapd tőlem. Mindegyik recepthez tartozik egy rövid sztori is, hogy ráhangolódj az adott ételre.
  A visszajelzések alapján nem lehet letenni a Vegán Tündérkonyhát, sírsz, nevetsz, úgy érzed magad, mintha itt ülnél a konyhámban mellettem és beszélgetnénk. Több, mint egy szakácskönyv, tele van élettel és szeretettel.

 • „Mosolygós és könnyed ősz” kisokos. Segíteni fog a tervezésben és a nyomtatható anyagok használatában.
 • Egy teljes heti menüterv a Tündérkonyhás receptekből, mert ismerem milyen az, amikor megveszel egy szakácskönyvet és sosem főzöl belőle, mert nem tervezel vele. Fogom a kezed, nyugi.

 • Nyomtatható heti menütervező, amit minden héten kitölthetsz is kitehetsz a hűtődre. Ez segíteni fog tartani a fókuszt és időt nyersz vele a főzési előkészületeknél, mert mindig pontosan fogod tudni, hogy mit csinálsz.

 • Nyomtatható bevásárlólista sablon, hogy meghozzam a kedved a listaíráshoz. Ezzel a listával felszerelkezve igazi mesteri bevásárlóvá válhatsz, megint csak időt és pénzt nyerve az új szokással.

 • Egész éves "Szezonja van" lista, hogy mindig pontosan tudd, hogy milyen alapanyagokra érdemes alapozni a heti menüt (ezt ti kértétek)

 

És az extra ajándékom: az „Elégedett mosoly” garancia
Tudom, hogy sokan nem mertek e-bookot venni, mert nem tudtok belelapozni, mint a könyvesboltban és aggódtok, hogy nem éri meg az árát. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy kaptok a csomagajánlatba egy "24 órás elégedett mosoly" garanciát, mert 100%-ig biztos vagyok abban, hogy amit adok nektek az hatalmas érték és szeretni fogjátok.

A garancia menete: Onnantól kezdve, hogy kiküldtem Neked az e-mailt a letöltési linkkel, 24 órán belül jelezheted nekem e-mailben, hogy te ettől a könyvtől nem mosolyodtál el, szeretnéd visszakapni az árát, én pedig 48 órán belül kérdés nélkül visszautalom Neked. Így biztosan nincs vesztenivalód!

 

Nem olvasok tovább, MEGVESZEM a Vegán Tündérkonyha Szakács-és életkönyvet a „Mosolygós és könnyed ősz” csomagban MOST, ide kattintva!

 

Lássuk az ajánlat részleteit:

Vegán Tündérkonyha Szakács és életkönyv e-book (pdf formátumban)      3790Ft értékben

„Mosolygós és könnyed ősz” csomagajánlat ajándékai 2300Ft értékben, ha 2021.09.28-ig megvásárolod a Vegán Tündérkonyhát:

 • „Mosolygós és könnyed ősz” kisokos

 • Egy teljes heti menüterv a Tündérkonyhás receptekből

 • Nyomtatható heti menütervező 
 • Nyomtatható bevásárlólista sablon 
 • Egész éves "Szezonja van" lista

 

Hogyan kapod meg a termékeket? A sikeres fizetést követően e-mailben fogok kiküldeni Neked a letöltéshez kapcsolódó linket. Gyorsan és egyszerűen, két kattintással már olvashatod is a telefonodon a könyvet. Fizikai termék nem kerül kiszállításra, minden terméket és ajándékot online, letölthető formában kapsz meg.

Ezt mondják azok, akik már megvették:

 

 

 

 

 

„Elégedett mosoly garancia”: az ilyen típusú termékekre a jogi szabályozások szerint nem kell jótállást vagy garanciát vállalni, ám én most mégis megteszem mert 100%-ig biztos vagyok benne, hogy amit adok Neked az nagyon értékes és szeretni fogod.
Ha mégsem, akkor onnantól kezdve, hogy kiküldtem Neked az e-mailt a letöltési linkkel, 24 órán belül jelezheted nekem e-mailben, hogy te ettől a könyvtől nem mosolyodtál el, szeretnéd visszakapni az árát, én pedig 48 órán belül, kérdés nélkül visszautalom Neked. Így biztosan nincs vesztenivalód!

 

 

 

 

És ismered a mondást:

„A legjobb idő az életmódváltásra tegnap volt, a második legjobb nap ma van”. Vágj bele most, csatlakozz a Vegán Tündérkonyha közösséghez!

MEGVESZEM a Vegán Tündérkonyha Szakács-és életkönyvet a „Mosolygós és könnyed ősz” csomagban MOST, ide kattintva!

(Siess, ez az ajánlat 2021.09.28-ig él!)